Skip to main content
search

Ontworpen Trage TochtenIn samenwerking met Rob Wolfs en Rutger Burgers

Wandeling over Trage Tocht Bunthorst en Groote Slink bij Bronlaak
Wandeling over Trage Tocht Heeswijk bij paarden langs de Aa
Wandeling over Trage Tocht Helmond bij de Oude Toren en bolle akkers
Wandeling over Trage Tocht Schijndel
ONTWORPEN TRAGE TOCHTEN - met Rob Wolfs en Rutger Burgers

DOOR MIJN VEERTIG JAAR LANGE WANDELERVARING IS MIJN KENNIS VAN VELE ONVERHARDE PADEN IN NOORD-BRABANT EN NOORD-LIMBURG GROOT. HIERDOOR HEB IK IN SAMENWERKING MET ROB WOLFS EN RUTGERS BURGERS EEN AANTAL TRAGE TOCHTEN IN DIT GEBIED ONTWORPEN. DEZE ZIJN GEPUBLICEERD ALS TRAGE TOCHT OP WANDELZOEKPAGINA WAAR DE ROUTEBESCHRIJVING EN DE GPX TE DOWNLOADEN ZIJN. BENIEUWD?

Kies op de kaart een van mijn ontworpen Trage Tochten

Kies een van mijn ontworpen Trage Tochten

Ga naar de wandelzoekpagina voor deze wandelroutes

Wandelzoekpagina, wandelen in Nederland

Close Menu
CHOOSE YOUR LANGUAGE