Skip to main content
search
Henrie van Zoggel

ELKE STAP IS ER EEN

Mijn naam is Henrie van Zoggel, ik ben 61 jaar jong en woon in Uden, Noord-Brabant. Ambulare is het latijnse woord voor wandelen en dat doe ik graag. Nadat ik in 1982 mijn eerste wandeling maakte op het toenmalige Brabants Kempen- en Vennenpad van Moergestel naar Den Bosch, is in al die wandeljaren het accent steeds meer verlegd van echt kilometers maken en aan beweging doen naar de buitenlucht opsnuiven. Genieten van de rust en stilte en vooral het landschap beleven en lezen. Kijken naar het landschap, welke mensen wonen er, wat is er in de geschiedenis mee gebeurd en hoe wordt het nu gebruikt. Genieten van de afwisseling en ervaren hoe mooi ons (Neder)landje is.

In dit wandelblog Ambulare vind je alle etappes van alle LAW’s en streekpaden maar ook vele Trage Tochten en wandelingen over andere bijzondere themapaden zoals het Grebbeliniepad, Peerkepad en de Zuiderwaterlinie. Daarnaast vele wandelingen op de Canarische Eilanden, Duitsland en Groot-Brittanië.

Na bijna 40 jaar en meer dan 1300 wandelingen verder wil ik je graag meenemen op mijn wandelingen in dit wandeldagboek van Wandelblog Ambulare. Geniet van de mooiste plekjes in de natuur middels mijn verhalen en duizenden foto’s. Veel kijk- lees- en wandelplezier.

Warme wandelgroet, Henrie, Wandelblog Ambulare.
Elke stap is er een

Close Menu
CHOOSE YOUR LANGUAGE