Skip to main content
search

Gedichtenwandeling Bronlaak – Oploo

KIJK ROND OP

BRONLAAK

Gedichten, Bronlaak en een wandeling

DE GEDICHTENROUTE IS EEN ROUTE VAN 4,1 KILOMETER DOOR HET LANDSCHAP VAN DE GROOTE SLINK. LANGS DE ROUTE ZIJN GEDICHTEN GEPLAATST. DE GEDICHTEN ZIJN VAN BEWONERS VAN BRONLAAK EN ZIJN OPGETEKEND DOOR ELS BLOEMEN. DE GEDICHTEN NEMEN JE MEE IN DE GEDACHTEWERELD VAN DE HUIDIGE BEWONERS VAN HET LANDGOED.

Ik heb er een aantal jaren gewerkt en er kilometers gewandeld. De paaltjes met de gedichten kwam ik vaak tegen en zijn punten om even bij stil te staan. Zoals het gedicht van Twan:

mijn hoofd

ik kan een beetje onthouden
een beetje nadenken
wat er moet gebeuren
er aan denken in mijn hoofd

ik vergeet soms dingen
dat doet mijn hoofd

mijn hoofd kan
niet alles onthouden
er zitten allerlei dingen
in mijn hoofd

twan van looveren

KIJK OOK EENS NAAR DE WANDELING OVER HET PEELPAD VAN MEIJEL NAAR OSPELDIJK

Leave a Reply

Close Menu
CHOOSE YOUR LANGUAGE